pühapäev, 14. juuni 2015

Pesapall ja perepoja sünnipäev

13.juuni läksime perega hommiku poole vanema perepoja pesapallimängu vaatama. Varem mulle pesapall ei meeldinud, kuid siin ma olen seda lausa armastama hakanud. Heameelega vaataks pesapalli telekast ning kui tunneks reegleid, siis mängiks ka :). Kodus on kurikas, kinnas ja pall olemas ning vahest on hea poistega niisama palli lüüa. Õhtu poole läksid vanemad välja ning otsustasime õega filmiõhtu teha. Õhtust polnud veel söönud ning mõtlesime koos linnast pitsat tellida. Helistasin siis pitsasse ja tegin tellimuse. Poole tunniga sai pitsa valmis ning pea kuulsin uksekella. Maja ees on meil kaks ust, mille kaudu saab sisse tulla, seega ka kaks uksekella. Üks uksekell heliseb 1 korra ja teine 2 korda, kuid endiselt ajan need omavahel sassi. Kuulsin uksekella ja kiirustasin ukse peale, kuid läksin vale ukse taha, tegin siis kiired sammud teise ukse juurde ja volaa pitsa saabus :). Kokku läks midagi üle 14$, andsin siis 20$ ning mõtlesin, et saan raha veel tagasi, kuid pitsapoiss võttis raha, naeratas ja tegi minekut. Korraks mõtlesin, et mida, kuid siis meenus, et alati tuleb siin ju anda n.o jootraha. Pitsa oli mega hea ning filmi valikuga võis ka rahule jääda (Love and honor).
Täna vara käisime õega basseinis ujumas ning võtsime päikest. Sooja oli u 86F ning päevitades oli lausa tunda, kuidas kuumus kõrvetab. Vees mängisime õega võrkpalli ning tundsin, kui väga ma seda ikka igatsenud olin. Peale seda sõitsime koju, sättisime end korda ning seadsime oma suuna linna laste gymni, kus noorem perepoeg oma neljandat sünnipäeva pidas. Pisikesi lapsi tuli palju ning tegevust jätkus kauaks. Peol olid ka kaks naist, kes sünnipäeva läbi viisid ning kes hoidsid kõikidel lastel peo- ja mängutuju üleval. Väga lahe koht pisikestele oma sünnipäeva pidamiseks! Lastele pakuti seal pitsat, kõrrepiima ja kooki ning sünnipäevalaps sai selga sünnipäevasärgi. Pea saigi pidu läbi ning rahvas läks koju. Kodus andsime ka meie õega kingitused üle ning perepojale väga meeldisid need :) Külas olid ka laste vanaema, vanaisa ja tädi. Õhtupoole tegime õega jalutuskäigu parki. Leidsime väikese tiigikese ning jäime sinna veidikeseks peatuma. Mingi hetk kuulsime mitu korda väga imelikku häält ja algul ei saanudki aru, mis hääl see on. Hiljem aga tabasime, et konn teeb sellist häält, kuid see kõlas väga imelikult. Edasi kõndides leidsime väga ilusa koha, kus on palju ruumi, selline ümmargune koht ning kui ülesse vaadata siis näed, kuidas oled ümbritsetud ainult puudest ning väga ilus vaade oli. Väga hea oleks seal piknikut pidada. Pea läks pimedaks ning jõudsime sõiduteeni välja. Otsustasime aga koju tagasi kõndida sama metsa teed, kuna sõidutee näis võõras. Kõndisime ja kõndisime kuniks järsku nägime õhus silme ees valget tulukest lendamas. Ehmusime, kuna polnud aimu ka mitte, mis see olla võis. Järsku oli neid valgeid tulukesi silme ees rohkem ning peale seda olid meil õega kiired jalad hirmust, missest et terve tee joostes me aint naersime :) Koju jõudes küsisin pereemalt nende kohta ja ta ütles, et need on putukad, mis vilguvad.
Sain pereemalt ka uue töökava ning neljapäeval lendame juba perega reisile, mida ootan väga väga ning olen juba väga elevil ;)

Päikest teile ning igatsen väga oma pere ja sõpru Eestist ning ootan alati teie kirju :)
Kellel on vahepeal ka küsimusi tekkinud siis võite mulle alati ka kirjutada või siis jätta küsimuse aski, vastan meeleldi!

Keili



Parimad makroonid (L)

Juustupitsa
Kink perepojale






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar