pühapäev, 3. september 2017

Update

Hei hei kõigile!

Olen juba pea 6 kuud tagasi Eestis olnud ja ei saagi aru, kuidas see aeg nii kiiresti on läinud.. Nagu te teate, ei ole ma kahjuks ikka väga ammu bloginud ega teid jõudnud kurssi viia, kuidas mul läinud on ning mis edasised plaanid on jne, kuid luban, et pea teen nüüd selle postituse ära ja räägin oma tagasi tulemisest Eestisse Ameerikast, kus elasin 2aastat järjest.
Väga tore on siia jälle midagi kirjutada, kuna endiselt on tuttavaid kui ka võõraid, kes endiselt kirjutavad, huvi tunnevad ja niisama uudistavad, et kuidas ma seal hakkama sain, kuidas läinud on ja kuidas on olla taas jälle Eestis.

Kui teil on ka küsimusi ja mõtteid, mida teada sooviksite ja millest rääkida võiksin, siis kindlasti saate mulle siia kommentaaridesse või siis ka facebooki kirjutada! Olge julged, vastan meeleldi! :)
🇺🇸❤️🇪🇪

2 kommentaari:

  1. I have to admit, I spent the past hour reading your blog, and it was nice reading about all your ups and downs, it sounds like you and your sister had a good time here in the u.s. I'm just curious if you ever made it back? I like to travel, although I've never left the states, I've been all over this country though, but I would definitely love to go abroad, I'm into historic places, anyways I just wanted to drop a line to say hello and wish you and your sister the best of luck and safe travels much luv from Michigan

    VastaKustuta
  2. Hi there! Me and my sister definitely had a great time there! Lot to explore and see. I still live in Texas, My favourite place! About a week ago I came back to Estonia to visit my family and friends! Gonna stay here for a while and then go back to Texas. But anyway thank you so much for taking your time and reading my blog! Unfortunately I haven’t been blogging for a long time but it’s always great to see that people are still reading and interested! Hopefully you will make it abroad one day!

    VastaKustuta